keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Valkosipuliset kinkkupasteijat



Vaihtelun vuoksi oli keksittävä taas jotain uutta välipalaa. Pakastimesta (kyllä, yhä edelleen joulun jäljiltä) löytyi voitaikinaa. Siitä kehkeytyi kinkkupasteijoita, sillä kinkkusuikaleitakin löytyi jääkaapin syövereistä. Lapset kehuivat näitä hurjasti ja söivätkin useamman. Näistä tuli omaan suuhunkin herrrrkullisen makuisia :)

1pkt laskostettua, esikaulittua voitaikinaa TAI
1pkt lehtitaikina levyjä

1rs Creme Bonjour valkosipulituorejuustoa
1rs/ pussi kinkkusuikaleita
reilu puolikas paprika
pieni sipuli, TAI nippu ruohosipulia

kananmuna
mozzarella-juustoraastetta

1. Sulata voi/lehtitaikina. Pistä lehtitaikinalevyt puoliksi, tai kaulitse voitaikina levyksi ja leikkaa siitä n.15x15cm:n paloja.

2. Sekoita tuorejuusto, kinkkusuikaleet, silputtu sipuli ja pilkottu paprika tahnaksi.

3. Laita taikinan päälle n. ruokalusikallinen täytettä ja nipistä sitten vastakkaiset kulmat tiukasti kiinni. Paina hieman matalammaksi.

4. Voitele sitten reunat ja ripoittele päälle juustoraastetta.

5. Paista 225 asteessa n.10-15.min., kunnes ovat kauniin värisiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti