sunnuntai 31. elokuuta 2014

Lapin herkku



Tämä herkku ei ulkonäöllisesti ole kovinkaan herkullisen näköinen, mutta maku...ah....voiko enää parempaa ja helpompaa jälkkäriä ollaakaan? Epäilen....


1pkt (n.300g) Juustoleipää
0,5dl kuohukermaa
1tl kanelia

Lakkahilloa

Kuutioi juustoleipä uunivuokaan ja lorauta päälle kermaa. Ripottele pinnalle kanelia ja pistä uuniin 200 asteeseen siksi aikaa, että kerma kiehuu. Nauti lakkahillon kanssa :p Voi NAM!!!

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana yksinkertainen resepti-idea! Etsin jälkiruokavinkkiä, koska aion tarjota vieraille poronkäristystä ja tämä sopii erinomaisesti Lappi teemaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, Hei!! Todellakin sopii mainiosti 👍 Tämä on edelleenkin yksi suosikkijälkkärini... Nam!

      Poista